Tuorein sisältö

Coenin veljesten länkkärisarjaan James Franco ja muita

10.07.2017 klo 10.30 | Luettu: 1700 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Coenin veljesten episodimainen tarina The Ballad of Buster Scruggs paisui liikaa ollakseen elokuva, joten veljekset ohjaavat ensimmäistä kertaa minisarjan. Tuotanto alkaa tässä kuussa New Mexicossa, jossa Coenit filmasivat länkkärit Menetetty maa ja Kova kuin kivi.

Sopimuksia viimeistellään useiden näyttelijöiden kanssa: James Franco, Tim Blake Nelson (Voi veljet, missä lienet?), Zoe Kazan (The Big Sick), Stephen Root (Get Out), Tyne Daly (Spider-Man: Homecoming) ja Ralph Ineson (The VVitch) ovat (melkein) mukana.

Jakso, jolla on sama nimi kuin kokonaisuudella, kertoo laulavasta cowboysta, jota näyttelee Nelson.

Jakso "Near Algodones" kertoo vastuuntunnottomasta kulkurista, joka mokaa pankkiryöstön ja karjanajon. Franco, Root ja Ineson ovat liittymässä jaksoon.

Jakso "Meal Ticket" seuraa kiertelevän show'n näyttelijää ja tuottajaa.

Jakso "All Gold Canyon" kertoo malminetsijästä, joka törmää onnekkaasti kultaan ja epäonnekkaasti valtaajaan.

Jakso "The Gal Who Got Rattled" seuraa kahta miespuolista karavaanin johtajaa ja tyttöä, joka tarvitsee toisen apua ja on potentiaalinen morsian toiselle. Kazanin on määrä näytellä tyttöä.

Lopuksi "The Mortal Remains" kertoo tarinan postivaunujen viidestä hyvin erilaisesta matkustajasta, joiden määränpää on mysteeri. Daly on nousemassa kärryihin.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spider-Manin buuttau... Päivän pila: todelli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova