Tuorein sisältö

Deadwood-elokuvaa lupailtiin 12 vuotta: kohta se tulee

05.11.2018 klo 23.59 | Luettu: 1601 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO:n kovaotteinen länkkärisarja Deadwood päättyi vuonna 2006 kolmen kauden jälkeen. Alunperin näyttelijöiden sopimukset jätettiin uusimatta, mutta HBO ja tekijät olivat yhä avoimia jonkinlaiselle jatkolle. Puhetta oli lyhennetystä neljännestä kaudesta ja parista tv-elokuvasta. Pääosanesittäjä Ian McShane julisti unelman kuolleeksi 2009, joten se vaikutti kuolleelta noin 5 minuuttia. Pari vuotta sitten huhut alkoivat enteillä sitä suunnitelmaa, joka on nyt toteutumassa: tv-elokuvan kuvaukset ovat juuri alkaneet ja ensi-ilta on keväällä.

Rooleissa jatkavat McShane (Al Swearengen), Timothy Olyphant (Seth Bullock), Molly Parker (Alma Ellsworth), Paula Malcomson (Trixie), John Hawkes (Sol Star), Anna Gunn (Martha Bullock), Dayton Callie (Charlie Utter), Brad Dourif (Doc Cochran), Robin Weigert ("Calamity" Jane Canary), William Sanderson (E.B. Farnum), Kim Dickens (Joanie Stubbs) ja Gerald McRaney (George Hearst). Lisäksi Jade Pettyjohn näyttelee Carolineksi nimettyä uutta hahmoa, josta ei kerrota yksityiskohtia.

10 vuotta kolmannen kauden tapahtumien jälkeen hahmot päätyvät yhteen juhliessaan Etelä-Dakotan osavaltion asemaa. Muuttuvat ajat nostavat vanhat vihat pintaan ja vanhojen liittoumien lujuutta koetellaan. Sarjan luoja David Milch vastaa käsikirjoituksesta ja kameran takana on mm. Game of Thronesia ja True Bloodia ohjannut Daniel Minahan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ivan Drago puhuu mel... People valitsi jälle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova