Marvelin Doctor Doom saa oman elokuvan

21.07.2017 klo 13.25 | Luettu: 1797 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin Doctor Doom on sarjakuvien historian maineikkaimpia konnia. Tehostettuun haarniskaan itsensä sulkenut kelmi on tiedemies, velho ja fiktiivisen valtion päämies. Marvelin elokuvauniversumiin hänellä ei ole asiaa, koska hän on ensisijaisesti Fantastic Four -tiimin arkkivihollinen ja 20th Century Fox hankki oikeudet tehtailla aiheesta (kökkö)leffoja.

Noah Hawley on luonut kiitellyt sarjat Fargo ja Legion. Legion on X-Men-aiheinen Fox-sarja. Hawley on kertonut Legionin messupaneelissa, että hän kehittelee Foxille myös elokuvaa, josta hän sanoo vain kaksi sanaa: "Doctor. Doom." Muut lähteet ovat vahvistaneet, että hänen on määrä ohjata Doomin oma leffa.

Fox yritti tehdä kaksi kevyttä ja yhden synkän Fantastic Four -elokuvan ja vaisu versio Doomista esiintyi niissä kaikissa. Niille ei jatkoa tehdä. Se jää nähtäväksi, mikä yhteys uudella filmillä on seuraavaan, mahdollisesti tekeillä olevaan Fantastic Four -elokuvaan, joka juorun mukaan tavoittelee jälleen kepeämpää tyyliä. Hawley tunnetaan mustasta huumorista.

Doom ja uusi Four saattavat kytkeytyä myös X-Men-saagaan. Vuoden 2015 version oli eräässä vaiheessa tarkoitus johtaa tiimien liittoutumiseen.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkibändi pahassa ... Päivän pila: sci-fi ... >

Keskustelut (1 viestiä)

psvhpghwg

21.07.2017 klo 18.21 1 tykkää tästä

Vois olla parempi kuin yksikään MCU-leffa, mutta nuo edelliset ovat aiheuttaneet superneroroistohahmolle niin paljon inflaatiota että enpä tiedä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova