Tuorein sisältö

Mahtipontinen Justice League -traileri esittelee Batmanin tiimin uuden vastustajan

22.07.2017 klo 23.45 | Luettu: 3457 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Zack Snyderin kuvaama ja ohjaaja Joss Whedonin viimeistelemä Justice League jyrisee teattereihin marraskuussa. Snyder siirtyi sivuun perhetragedian vuoksi, mutta elokuva on hyvin pitkälti hänen ja hän yrittää jälleen keksiä pyörän uudestaan. Batman v Superman oli vastaus Man of Steelin saamaan kritiikkiin ja Batman v Supermanin saamien haukkujen vuoksi eeppistä meininkiä höystetään tällä kertaa leikkisyydellä.

Batmanin kokoama supersankaritiimi kohtaa Steppenwolfin, joka esiintyi Batman v Supermanin poistetussa kohtauksessa. Steppenwolf on Darkseidin alainen ja Darkseid puolestaan on DC-universumin iso paha mies; Darkseid on samantapainen hahmo kuin Marvelin Thanos, mutta hänet luotiin ensin. Darkseid oletettavasti esiintyy Justice Leaguen jatko-osassa, mutta nyt räyhää Steppenwolf:


Onko tämä viimeinen kerta kun Ben Affleck näyttelee Batmania? Affleck on kiistänyt huhun Comic-Con-messuilla. Batman on paras rooli planeetalla hänen mukaansa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rautajätti ja Freddy... Marvel-uutisia: Thor... >

Keskustelut (1 viestiä)

pshvvpsig

23.07.2017 klo 00.08 5 tykkää tästä

Tulee vähän jäähyväisfiilikset. Tämä taitaa olla tän sarjan make-or-break hetki. Jos on megamenestys niin voivat kai jatkaa, mutta jos tulee edes keskikovaa mutinaa niin Affleck, Cavill ja joku muu saattaa saada tarpeekseen jo nyt, ja jos on täyspaskaa niin johtoporras pistää koko homman taas uusiksi.

Kiva silti että tämäkin leffa vihdoin saadaan. Joskus 70-luvulla ei osannut ajatellakaan, 90-luvulla ajatteli että jo yksi hemmo leffassa on vaikea pitää hanskassa niin ei silloinkaan kauheasti uskaltanut toivoa. Mutta nyt tässä ollaan että supertiimien leffoja voisi tulla vaikka joka vuosi, suurin este on että tuottajat pelkäävät katsojien väsähtämistä

Simmons näyttää ihan Westin sarjan Alfredilta joten vähän voi spekuloida että mitä jos
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova