Tuorein sisältö

Marvel-uutisia: Thor-traileri, Michelle Pfeiffer, Iron Fist, Captain Marvel

23.07.2017 klo 11.11 | Luettu: 4413 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marraskuussa valmistuva Thor: Ragnarok on saanut värikkään trailerin. Se muistuttaa pintapuolisesti tuoretta Justice League -traileria, mutta on huumorintajultaan vinksahtanut, kuten ohjaaja Taika Waititin ystävät odottivat. Ukkosen jumala tarvitsee apua kohdatessaan kuoleman jumalattaren, joten viharakkaussuhteet velipuolen ja paisuvan vihreän peikon kanssa jatkuvat.


Michelle Pfeiffer on kiinnitetty elokuvaan Ant-Man and the Wasp, joka valmistuu ensi kesänä. Hän näyttelee Janet Van Dyneä, eli alkuperäistä Waspia, joka on sarjakuvissa yksi Avengers-tiimin perustajista. Elokuvat kertovat uudesta sukupolvesta: Evangeline Lilly näyttelee toistamiseen alkuperäisten sankarien tytärtä, josta tällä kertaa tulee Wasp.

Comic-Con-messuilla on myös vahvistettu, että Laurence Fishburne näyttelee tohtori Bill Fosteria, josta tulee sarjakuvissa Black Goliath, joka osaa kasvaa kuten Ant-Man teki Captain America: Civil Warissa.

Lähde: Deadline

Netflixin kritisoiduin Marvel-sarja Iron Fist saa toisen tuotantokauden. Daredevilin, Jessica Jonesin ja Luke Cagen omat sarjat jatkuvat myös, kuten on aikaa sitten julkistettu. Sankarit kohtaavat ensi kuussa minisarjassa The Defenders ja tänä vuonna valmistuu myös The Punisherin ensimmäinen kausi.

Iron Fist -sarjan uusi vetäjä on Raven Metzner, joka on työskennellyt mm. sarjojen Sleepy Hollow ja Heroes Reborn parissa ja kirjoittanut Elektran oman elokuvan.

Lähde: Variety

Uuden tiedon mukaan Captain Marvel -elokuva sijoittuu 90-luvulle. Brie Larson näyttelee Carol Danversia, eli hävittäjäpilottia, josta tulee yksi Marvelin elokuvauniversumin vahvimmista sankareista. Samuel L. Jackson on vahvistetusti liittynyt mukaan. Hänen Nick Furynsa näyttää erilaiselta ja miehellä on molemmat silmätkin tallella.

Skrullit eli muotoa muuttavat avaruusolennot ovat elokuvan roistoja. Skrullit nahistelevat usein kree-kansan kanssa ja Marvelin alkuperäinen Captain Mar-Vell on miespuolinen kree. Kreen geeneistä voimansa saava Danvers käytti nimiä Ms. Marvel, Binary ja Warbird, ennen kuin hän peri Captain Marvel -nimen.

Lähde: Deadline


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mahtipontinen Justic... Päivän pila: Jeff Go... >

Keskustelut (3 viestiä)

fvphaefvvipbs

23.07.2017 klo 12.36

Ou jee Fishburne taas saadaan yksi legenda lisää tähän saagaan. Vilahtaako Infinity Warissakin?
lainaa
Eero-Teero

24.07.2017 klo 13.27 1 tykkää tästä

Mar-Vell on kylläkin kree.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.07.2017 klo 14.40

Eero-Teero kirjoitti:
Mar-Vell on kylläkin kree.


Juu, päädyin väärälle sivustolle lunttaamaan faktoja. Ensimmäinen Mar-Vell on kree. Yksi myöhempi Captain Marvel on skull, joka teeskentelee olevansa kree.

Lisää hätiköityjä lunttauksia: Guardians of the Galaxy -leffan Ronan on kree. Carol Danvers saa voimansa kreen geeneistä. Kreet ja skrullit perinteisesti nahistelevat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova