Tuorein sisältö

Teräsmiehen seuraava oma elokuva silmäilee X-Men-ohjaajaa

14.03.2017 klo 13.30 | Luettu: 2149 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Historia kenties toistaa itseään. 70-luvun Teräsmiehen paluun eli Superman Returnsin ohjasi Bryan Singer, joka aloitti X-Men-sarjan. Man of Steelin esittelemän Teräsmiehen paluun saattaa ohjata Matthew Vaughn, joka ohjasi X-Men-sarjan uuden alun X-Men: First Classin. Vaughnin muita töitä ovat mm. Kick-Ass ja Kingsman: Salainen palvelu.

Warner Bros. ei ole virallistanut Man of Steelin jatko-osaa, mutta sisäpiirilähteiden mukaan studio on vihdoinkin laittamassa pyörät pyörimään. Vaughn tahdotaan ohjaajaksi ja alustavia keskusteluja on jo käyty. Väittämään kuuluu tieto, että Warner tahtoo Vaughnin ohjaavan DC-elokuvan joka tapauksessa, vaikka Teräsmies-keskustelut kariutuisivat.

Vaughn tahtoi tehdä Teräsmies-elokuvan ennen Man of Steeliä ja hänellä oli idea. Warner kuitenkin valitsi Yön ritari -tiimin ideoiman suunnan. Vaughnin vanhojen kommenttien mukaan Teräsmies-elokuvan ei pidä olla kuolemanvakava, vaan värikäs ja hauska.

Vaughnin Kingsman: The Golden Circle valmistuu syyskuussa.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ridley Scott tahtoo ... Vaihtoehtoinen Dälek... >

Keskustelut (2 viestiä)

pikkuarska

Rekisteröitynyt 20.03.2008

14.03.2017 klo 17.45

Kappas, viimein hyviä uutisia elokuva-Terskalle. First Class on X-ihmisten elokuvasarjasta selkeästi paras. Logania ei lasketa, sillä se on jo aikalailla ihan oikea elokuva.
lainaa
phsivpihsdv

14.03.2017 klo 19.53

Joka tapauksessa tämä tyylien vaihtelu on sellainen huhhuh että huhhuh. Marvel onnistui ekalla ja leffasaaga on pieniä nyansseja lukuunottamatta säilyttänyt liki täydellisen tyylinsä.

Sen sijaan Man of Steel sai haukkuja, Batman vs Superman sai haukkuja, Wonder Woman on jo nyt saanut haukkuja ja Suicide Squadkaan ei kuivin jaloin selvinnyt. Ja oikeastaan se Green Lanternkin pitää laskea. Ihme että ovat näinkin kauan jaksaneet. Nyt sitten pokkana muutetaan tyyli ja sanotaan Joo tämä on ihan sitä samaa sarjaa niinkuin silloin joskus tehtiin Burtonin Batmanin kanssa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova