Tuorein sisältö

Marvelin Squirrel Girl, Spider-Gwen ja muut tulokkaat nousevat ensi vuonna

08.12.2017 klo 20.42 | Luettu: 3294 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel koettaa luoda uuden fanisukupolven ensi vuonna valmistuvalla Marvel Rising: Secret Warriors -projektilla. Kuusi 4 minuutin mittaista animaatiota johtavat täyspitkään animaatioelokuvaan.

Päähenkilöitä ovat Squirrel Girl, Ms. Marvel, Quake, Patriot, America Chavez, Inferno ja Spider-Gwen, joka käyttää nimeä Ghost-Spider. Hahmot ovat suhteellisen tuoreita. Squirrel Girl luotiin 90-luvulla, mutta oman sarjakuvan hän sai 2014. Ms. Marvel luotiin 70-luvulla, mutta nimeä nykyään käyttävä Kamala Khan debytoi 2013. Gwen Stacy luotiin 60-luvulla, mutta suosittu supersankari hänestä on tullut vasta hiljattain.

Secret Warriors -tekijät toivovat, että jokainen löytää jonkun, johon samaistua. Siihen tarkoitukseen monet näistä hahmoista on tehty: Khan esimerkiksi on Marvelin ensimmäinen muslimisankari, jolla on oma sarjakuva.

Hahmot ovat nuoria ja kokemattomia, mutta kun odottamaton uhka nostaa päätään, he liittoutuvat ja todistavat, että omien polkujen tallaajat voivat olla sankareita.
V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tammerfest julkisti ... Suomen suurin Ruisro... >

Keskustelut (1 viestiä)

nfionsgh

08.12.2017 klo 22.34 2 tykkää tästä

Tää taitaa kuitenkin olla enemmän Disneyn idea. Marvelin piirretyt kun on aina kohdistettu yli 3-vuotiaille. Tää näyttää kilpailevan sen Transformersien palomiesversion kanssa jota ei yli 3-vuotias pysty katsomaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova