Tuorein sisältö

Willin & Gracen paluu jatkuu toiselle kaudelle; ilman Rosariota

04.08.2017 klo 21.30 | Luettu: 2297 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Will & Grace -aiheisia uutisia on tiputeltu tällä viikolla. Yli kymmenen vuotta sitten päättynyt tilannekomediasarja jatkuu ensi kuussa.

NBC-kanava on jo tilannut lisää jaksoja. Ensimmäinen uusi kausi ensinnäkin venyy 12 jaksosta 16 jaksoon. Lisäksi tiedossa on toinen kausi, joka koostuu 13 jaksosta. Tiedossa on siis vähintään 29 uutta jaksoa. Alunperin tekijät lupasivat tehdä 10.

Debra Messing, Eric McCormack, Megan Mullally ja Sean Hayes palaavat rooleihinsa syyskuussa, mutta Shelley Morrison ei. 80-vuotias Morrison on jäänyt eläkkeelle. Hän näytteli alkuperäisessä sarjassa Rosariota, eli Mullallyn hahmon palvelijaa, jonka merkitys kasvoi hahmon suosion vuoksi.

Kun sarja päättyi, jatkoa ei suunniteltu. Tekijät ovat selventäneet, että uudet jaksot eivät kunnioita "alkuperäisen viimeisen jakson" tapahtumia, vaan ohittavat vitseillä osan niistä. Tekijöiden mukaan sarjan historiaan kuuluu vain tuo yksi poikkeuksellinen jakso, eivätkä he halua tehdä jatkoa samassa hengessä. Will ja Grace ovat yhä kämppäkavereita ja useimmat muutkin asiat ovat ennallaan.


Lähteet: Hollywood Reporter, Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alkuperäinen Karate ... Hän on Disneyn uusi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova