Tuorein sisältö

DC:n elokuvauniversumin "virallinen nimi" on vitsi

30.09.2017 klo 20.04 | Luettu: 2343 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvel Cinematic Universe on pitkä mutta looginen nimi Marvelin laajalle elokuvasarjalle, joka perustuu sarjakuvien moniin Marvel-universumeihin.

DC:n elokuvat seuraavat Marvelin jalanjäljissä, joten alkuvaiheessa leffoista käytettiin mm. lempinimeä DC Cinematic Universe. V2.fi ja lukemattomat muut tahot ovat myöhemmin väittäneet, että virallinen nimi on DC Extended Universe. Kuulostaako "DC:n laajennettu universumi" loogiselta? Siihen on totuttu.

Vulture-toimittaja Abraham Riesman on oppinut, ettei leffastudio edes tiedä, mistä tuo epävirallinen nimi on peräisin. Riesman selvitti, että nimeä käytettiin ensimmäistä kertaa Entertainment Weeklyn artikkelissa kesällä 2015. Artikkelin kirjoittaja yritti vain vitsailla, kun suuri suunnitelma oli alussa. Nimen perään pultattu lyhenne "tm" oli sarkasmia.

Riesman alleviivaa opetuksen: älä kerro vitsejä, sillä kukaan ei ymmärrä.

Myöskään DC Films ei ole elokuvauniversumin nimi: se on elokuvista vastaava osasto. Kaikki tulevat DC Films -elokuvat eivät sijoitu samaan universumiin. Kun Jokerin itsenäinen elokuva julkistettiin, uutiseen kuului tieto, että tällaiset elokuvat saavat oman brändinsä, joten selkeyteen luultavimmin panostetaan jatkossa.

Lähde: Abraham Riesmanin Twitter-ketju

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: ennen K... Terminator-faneille ... >

Keskustelut (1 viestiä)

vnpoefvfohi

30.09.2017 klo 20.50 3 tykkää tästä

Tää on tätä kun nykyään DC yrittää vaan peesailla perässä ja seurauksena jatkuvasti tulee "aijaa meidän olis pitänyt huomioida tämäkin" hetkiä kun tekevät kiireellä tai heillä onkin jotain mitä Marvelilla ei ole eikä huomattu
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova