Tuorein sisältö

The Mummyn aloittaman Dark Universen isät jättivät sarjan

08.11.2017 klo 17.45 | Luettu: 2727 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Cruisen tähdittämä The Mummy aloitti klassikkohirviöiden elokuvauniversumin eli Dark Universen. Kriitikot haukkuivat lyttyyn leffan, joka teki hieman joko voittoa tai tappiota lähteestä riippuen.

The Mummyn ohjaaja ja kirjoittaja Alex Kurtzman ja tulevan Bride of Frankensteinin kirjoittaja Chris Morgan ovat jättäneet Dark Universen. Heitä on kuvailtu koko sarjan arkkitehdeiksi. Kurtzmanin oli määrä toimia kaikkien tulevien elokuvien tuottajana.

Aiemmin syksyllä Bride of Frankenstein vedettiin kalenterista ja esituotanto keskeytettiin, jotta käsikirjoitus saadaan kuntoon. Elokuvaa ei ole peruttu, mutta Dark Universea varten kunnostetut toimistot ovat tyhjillään. Leffastudio Universal pohtii vaihtoehtoja. Klassikkohirviöt palaavat tavalla tai toisella.

Universal yritti aloittaa hirviöuniversumin myös elokuvilla Van Helsing ja Dracula Untold.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Post on Steven S... Wallacen & Gromitin ... >

Keskustelut (4 viestiä)

bvodhoiegh

08.11.2017 klo 21.40 5 tykkää tästä

Voisko mennä toiminnan sijasta kauhuun?
lainaa
Fartmaster

09.11.2017 klo 12.58 2 tykkää tästä

Naarasmuumiot ei ainakaan itseäni kiinnostaneet.
lainaa
Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

09.11.2017 klo 13.18 1 tykkää tästä

Elokuva oli aivan liian pimeä. Ruudusta ei nähnyt mitään, ilman että sammutti valot. Nämä saisivat olla valoisampia ja vähemmän synkkiä.
lainaa
MehTäh

09.11.2017 klo 17.14 2 tykkää tästä

Ei tämä täysin läpipaska ollut, mutta Tomppa oli kyllä ihan kuutamolla roolissaan. Aika hurja sinällänsä, koska ei tälläisissä rooleissä yleensä ole tai pitäisi olla, mutta tuollaisen normaalin vähän "mitä mä teen" tyyppi ei selkeästi toimi hänellä, vaan pitää olla ihan kunnon action hahmo, niin kuin Mission Imbossible etc. Elokuvan tarina oli huono ja naismuumio ei sytyttänyt. Loppuratkaisu oli myös aika meh.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova