Tuorein sisältö

Patrick Stewart palaa Star Trekiin, jos Tarantino pyytää

08.12.2017 klo 23.11 | Luettu: 4527 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Patrick Stewart tapaa sanoa, ettei hän usko palaavansa Jean-Luc Picardin rooliin. Häneltä kysytään asiaa jatkuvasti, mutta hän ei osaa visioida tilannetta, jossa paluu olisi mahdollinen tai mielekäs.

Ääni on muuttunut kellossa tuoreen Quentin Tarantino -uutisen johdosta. Tarantinon visioima Star Trek -elokuva etenee kirjoitusvaiheeseen ja Tarantino saattaa ohjata. Tarantinon kanssa työskentely on Stewartin haave, joten hän syleilisi mahdollisuutta palata Jean-Luciksi, jos Tarantino pyytäisi.

Tarantino on retrosetä, jolle alkuperäinen Star Trek on läheisempi kuin Picardin johtama Uusi sukupolvi. Tarantino on kuitenkin kehunut myös Uutta sukupolvea. Kun hän pari vuotta sitten keskusteli Star Trekistä, hän ylisti alkuperäisen sarjan jaksoa City on the Edge of Forever ja Uuden sukupolven jaksoa Yesterday's Enterprise. Molemmat ovat aikamatkustustarinoita.

Stewart arvostaa Tarantinon huumorintajua ja sitä, kuinka hän jokaisella kuvalla haastaa ja vangitsee huomion.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tahko Juhannus kolmi... Salaiset kansiot -hä... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

nwfeoing

08.12.2017 klo 23.32

Shatner ja Stewart samaan leffaan niin uijui. Voisi silti hyvin kuvitella että tähän Tarantino onkin suunnitellut twistiä jotenkin siihen liittyen.
lainaa
Michaelmyers

09.12.2017 klo 00.16 1 tykkää tästä

Shatner ja Stewart olivat Star Trek 7. elokuvassa molemmat
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.12.2017 klo 07.09 2 tykkää tästä

Bill ja Pat Enterprisen kannella, korvaamatonta. Mukaan vielä Spock hologrammina niin kaikki on hyvin. Kerran vielä yksi hyvä ST-leffa näillä näyttelijöillä, kiitos. Mutta ei mitään QT:n tyylistä räiskintätappomeininkiä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova