Tuorein sisältö

Vin Dieselistä on tulossa supersankari Bloodshot

08.01.2018 klo 18.45 | Luettu: 2959 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony ja Vin Diesel neuvottelevat Bloodshot-elokuvasta. Suuri suunnitelma on se, että Valiant Comics -sarjakuviin perustuva elokuvauniversumi alkaa viiden filmin voimin. Supersankari Bloodshot ja supertiimi Harbinger saavat omat elokuvat ja jatko-osat, minkä jälkeen tarina yhdistyy Harbinger Wars -elokuvassa.

Dieselin on määrä näytellä Bloodshotia, joka on nanoteknologialla tehostettu entinen sotilas. Hän kykenee muun muassa muuttamaan muotoaan ja parantamaan haavat nopeasti. Traagisen sankarin muisti on pyyhitty moneen kertaan.

Sisäpiirilähteiden mukaan Bloodshot on korkean ikärajan elokuva, joka on inspiroitunut Loganin ja Deadpoolin menestyksestä ja tavoittelee RoboCopin ja Terminatorin kaltaisten sci-fiklassikoiden tyyliä. Elokuvan on määrä valmistua ensi vuonna.

Diesel on Marvelin Grootin ääninäyttelijä, eli yhden lauseen toistelija. Hänen oli huhujen mukaan tarkoitus näytellä Inhumans-elokuvan Black Boltia, mutta Marvel hyllytti leffan ja teki tv-sarjan.

Jos Bloodshot ja Harbinger onnistuvat, Valiantilla on 2 000 hahmoa varastossa.

Jared Leto neuvotteli Bloodshotin roolista aiemmin.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -kau... Metalliveteraani Sod... >

Keskustelut (1 viestiä)

ngewiofne

10.01.2018 klo 20.23

Vaikka Vin Diesel olis aquaman niin tienaisi paremmin kuin marvel-leffat. Vois seuraavassa Star Warsissakin esittää kaikkia hyviksiä ja pahiksia
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova