Tuorein sisältö

Vin Diesel ei vihaa Jason Momoaa, vakuuttaa Vin Diesel

12.06.2023 klo 22.30 | Luettu: 1028 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Fast & Furious -saaga on suosittu. Tarina on aina vain pöhkömpi. Perheen merkitystä painotetaan koomisissa määrin. Lienee mahdollista, että monella ulkopuolisella on tarve löytää säröjä siitä perheestä, joka näitä leffoja tekee.

Huhujen mukaan Vin Diesel on suuttunut tällä kertaa Jason Momoalle. Momoa näyttelee uusimman leffan roistoa kärkevän koomisella tyylillä. Leffaa on kritisoitu, mutta Momoan suoritusta on usein kuvailtu valopilkuksi. V2.fi:n arvostelu näki arvoa myös Dieselin ja Momoan välisellä kontrastilla: toinen tyyli tukee toista.

Väitetysti Diesel syyttää Momoaa visionsa sabotoinnista eli show'n varastamisesta ylinäyttelemisellä.

Dieselin Instagram-viesti pyrkii kumoamaan huhun. Diesel puhuu Momoasta ja show'n varastamisesta, mutta hän esittää sen myönteisenä asiana: Momoa tahtoi yrittää jotakin uutta ja tuli luoneeksi ikimuistoisen hahmon. Diesel vakuuttaa pitävänsä siitä, kuinka ilmaisuvoimaisia ja yhteistyökykyisiä tulokkaat ovat. Momoa puolestaan on kiitellyt "pomomies" Dieseliä saamastaan mahdollisuudesta.

Aiemmin Diesel riitautui Dwayne Johnsonin kanssa, mistä Johnson puhui avoimemmin kuin Diesel. Väitetysti asia on nyt ratkaistu. Takana on myös tapaus, jossa Michelle Rodriguez kritisoi naisnäyttelijöiden asemaa. Diesel ja Rodriguez julkaisivat sen jälkeen videon, jossa Rodriguez vakuutti, ettei hän kritisoi Dieseliä. Sarkastisimmat kuvailivat sitä panttivankivideoksi.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Idol 1-2: kumine... 'Tämä livealbumi on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova