Tuorein sisältö

Hellraiser etenee kymmenenteen osaan: traileri

10.01.2018 klo 16.30 | Luettu: 2880 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Korjaa, jos olen väärässä: ensimmäiset kaksi Hellraiseria ovat kovia leffoja ja seuraavat kaksi toimivat kuriositeetteina, mutta loput on suunnattu pakkomielteisille faneille. Yhdeksäs osa hutiloitiin kokoon niin nopeasti, ettei Doug Bradley tahtonut jatkaa Pinheadina, eikä hän palaa rooliin myöskään kymmenennessä osassa. Halpoja jatko-osia tehdään tasaisesti, jotta Dimension Films saa pitää oikeudet sarjaan. Isolla budjetilla tehtävä uusi versio tulee puheeksi aina silloin tällöin.

Kymppi eli Hellraiser: Judgment saapuu myyntiin ensi kuussa. Ohjaaja ja kirjoittaja Gary J. Tunnicliffe vastasi edellisen osan tarinasta ja hän tahtoi ohjata sen. Hän on kertonut olevansa pettynyt kyseiseen teokseen. Hän on myöntänyt senkin, ettei Judgment nouse kahden ensimmäisen elokuvan tasolle, mutta hän vakuuttaa tekevänsä parhaansa ja yrittävänsä jotakin hieman erilaista.

Judgment on Hellraiser-elokuva alkuperäisenkin suunnitelman mukaan. Kun Tunnicliffe ajautui erimielisyyksiin studion kanssa, hän yritti tehdä Judgmentin omin päin ilman Hellraiser-elementtejä. Asiat saatiin sovittua.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viikonloppujen pyhää... Teräsmiehen pappa ri... >

Keskustelut (3 viestiä)

Guetta

Rekisteröitynyt 03.08.2011

10.01.2018 klo 17.23 1 tykkää tästä

Riippuu mitä tarkoitetaan "kovilla leffoilla". Tarinaltaan ja dialogiltaan tahattoman koomisia jo alusta alkaen, mutta munakkaita tehosteitahan niissä mennään kyttäämään eikä juuri muuta.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

10.01.2018 klo 20.09 1 tykkää tästä

Sontaahan nämä ovat lähes poikkeuksetta olleet, joskin viihdyttävää sellaista. Tämänkin tulen katsomaan.
lainaa
nwginhoidn

10.01.2018 klo 23.35 1 tykkää tästä

Ja ihmiset haukkuivat Resident Evil leffoja. Liki kaikki nämä Fridayt, Chuckyt, tämä ja moni muu ovat olleet lähinnä slapstick-vitsejä. Ressit vaan kunnioittivat perinteitä

Oliskohan tiedossa jotain Mortal Kombat tms vierailua
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova