Tuorein sisältö

Sotanunnia & hirviönmetsästäjiä: Netflix tilasi 3 uutta sci-fisarjaa

28.09.2018 klo 21.00 | Luettu: 1992 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix on tilannut 3 uutta tieteis- tai tieteisfantasiasarjaa monien muiden tulevien sarjojen seuraksi.

The I-Land alkaa, kun 10 ihmistä herää petolliselta saarelta. He eivät muista, keitä he ovat tai miten he saarelle päätyivät. Saari paljastaa pian luonteensa: fyysiset ja psykologiset haasteet pakottavat sankarit nousemaan parhaiksi versioiksi itsestään, jos he aikovat pysyä hengissä. Rooleihin on kiinnitetty jo Kate Bosworth (Superman Returns), Natalie Martinez (Under the Dome) ja Alex Pettyfer (Magic Mike). Sarja alkaa 7 jakson voimin.

Sarjakuvaan perustuva October Faction seuraa Allenin maagista perhettä, joka kuuluu salaiseen organisaatioon ja metsästää hirviöitä ympäri maailmaa. Perhe palaa New Yorkin osavaltioon, kun Fred Allenin isä kuolee. He koettavat pitää salaisuutensa piilossa, mutta jotakin hämärää on meneillään myös näennäisen idyllisessä kylässä heidän ympärillään. Tiedossa on aluksi 10 jaksoa.

Warrior Nun kertoo 19-vuotiaasta naisesta, joka herää ruumishuoneelta taivaallinen artefakti kiinni selässään. Hän saa tietää kuuluvansa muinaiseen järjestöön, jonka tehtävä on taistella demoneita vastaan maan päällä. Sekä Taivaan että Helvetin voimat pyrkivät kontrolloimaan häntä. Sarjakuvasta Warrior Nun Areala inspiroitunut sarja alkaa 10 jakson mittaisella kaudella.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gene Simmons ja Paul... Amaranthe julkaisi u... >

Keskustelut (1 viestiä)

lunkwill

Rekisteröitynyt 06.01.2011

29.09.2018 klo 23.46

I am not a number! I'm a free man!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova