Tuorein sisältö

Walt Disneyn irtopää palaa komediassa: traileri

12.01.2018 klo 21.15 | Luettu: 1545 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleva komedia The Further Adventures of Walt's Frozen Head on kuvattu ilman lupaa Disneyn huvipuistossa. Tämä ei välttämättä johda toimenpiteisiin, sillä vuoden 2013 kauhuelokuva Escape from Tomorrow tehtiin vastaavalla tyylillä ja Disney päätti jättää sen huomiotta. Kohu vain tekee elokuvasta merkittävämmän, Disney oivalsi.

Walt's Frozen Head perustuu urbaaniin legendaan, jonka mukaan Walt Disney on kryojäädytetty, jotta hänet voidaan herättää henkiin tulevaisuudessa. Tässä versiossa Waltista on jäljellä pelkkä pää, joka ystävystyy puiston työntekijän Peterin kanssa. Walt tahtoo nähdä, millainen hänen unelmiensa puistosta on tullut, mutta firman uudet pomot eivät salli hänen ulkoilla, joten hän pyytää apua Peteriltä.

Minibudjetin leffa haki Kickstarterista apua viimeistelyyn.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Better Call Saul -tä... Se toinen The Avenge... >

Keskustelut (1 viestiä)

nvnewoivgnghori

12.01.2018 klo 21.31 2 tykkää tästä

Vois olla ihan mielenkiintoinen. Erään mielipiteen mukaan nykyDisneyhän toteuttaa juuri sopivan monopolisfasistisia käytäntöjä joita Walt tekisi. Toisaalta Walt oli se joka perusti sööttejä kunnianhimoisia piirrettyjä tekevän ja perhelähtöisen putiikin, kun nykydisney keskittyy ostamiseen, reboottaamiseen ja muoviroskan suoltamiseen

Olis kiva kuulla mitä mieltä Walt on nykymenosta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova