Tuorein sisältö

J.J. Abramsilta on tulossa uusi mystinen tv-sarja

17.01.2018 klo 22.30 | Luettu: 3787 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

J.J. Abrams kehittelee uutta tv-sarjaa, jolla ei vielä ole nimeä. Apple ja HBO ovat kiinnostuneita, mutta tarjouskisaan saattaa ilmestyä uusiakin pelureita.

Sarja kertoo perheestä, joka joutuu vakavaan auto-onnettomuuteen. Kehnoimmin käy äidille, joka on tieteilijä: hän vaipuu koomaan. Kun nuori tytär tutustuu tutkimuksiin, joita äiti on tehnyt kellarissa, hän päätyy toiseen maailmaan, jonne isä seuraa häntä. Maailmanlaajuinen taistelu hirviömäistä, alistavaa voimaa vastaan on sarjan suuri konflikti.

Abrams on ollut mukana tuottamassa lukuisia tv-sarjoja myös viime vuosina. Tämä on kuitenkin ensimmäinen hänen kirjoittamansa sarja sen jälkeen, kun kiitelty Fringe - rajamailla päättyi.

Mysteereistä tunnettu Abrams työstää parhaillaan myös elokuvaa Star Wars: Episodi IX, joka on jatkoa The Last Jedille, joka huuhtoi pönttöön mysteerit, jotka Abrams esitteli The Force Awakensissa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mikael Forssell tili... Metallican Lars Ulri... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

edu666

17.01.2018 klo 22.50 2 tykkää tästä

Ennustan tuolle menestystä, koska tämmönen p....a on menestynyt ennenkin. Black Mirror on ainoa spekulatiivinen sarja, joka ei ole tehty henkisesti 6 vuotiaille.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.01.2018 klo 00.25 2 tykkää tästä

Fringe oli vallan jees enimmäkseen juu.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova