Tuorein sisältö

Donald Trumpista kertovasta kohukirjasta tehdään tv-sarja

18.01.2018 klo 17.36 | Luettu: 733 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toimittaja Michael Wolffin kirja Fire and Fury: Inside the Trump White House on herättänyt keskustelua Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa viime viikkoina. Wolff vietti runsaasti aikaa kaaoottiseksi kuvailemassaan Valkoisessa talossa presidentti Donald Trumpin kauden alkumetreillä. Wolff haastatteli lukuisia merkittäviä henkilöitä, jotka hänen mukaansa nahistelivat keskenään ja pitivät presidenttiä lapsenomaisena tohelona.

Trumpista kerrotaan tarinoita vielä pitkään, joten tämä ei ole yllätys: Fire and Fury kääntyy tv-sarjaksi. Oikeudet on hankkinut tuotantotalo Endeavor Content ja tuottajiksi on kiinnitetty Wolff ja Michael Jackson (hengissä oleva harmaantunut brittiversio).

Kirjasta päätellen yksi tv-sarjan päähenkilöistä tulee olemaan Trumpin entinen "strateginen neuvonantaja" Steve Bannon, joka on vakuuttanut tukevansa Trumpia lähtönsäkin jälkeen, mutta jonka kirjassa esittämät kommentit ovat raivostuttaneet Trumpin. Trumpin mukaan "sloppy Steve" menetti työnsä ohella järkensäkin.

Trump sen sijaan on loistokunnossa tuoreen lääkärintarkastuksen mukaan! Hän on jo kerskaillut ratkaisevansa Pohjois-Korean kriisin edeltäjiään tehokkaammin, koska hän sai täydet pisteet testissä, jossa täysi pistemäärä tarkoittaa normaalia ja alhainen pistemäärä dementiaa. Super-Trump on kasvanut pituutta vanhoilla päivillään, eikä hän ole merkittävästi ylipainoinen: pelivaraa on vielä 0,45 kiloa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amazon lopetti Kevin... Nyt mennään isosti -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

91960

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova