Tuorein sisältö

Presidentti Ford palaa, eli Harrison Fordin Marvel-hahmo on ylennetty

15.02.2023 klo 16.20 | Luettu: 1029 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kun Leslie Nielsen puhui presidentti Fordista Scary Movie 3:ssa, hän ei viitannut Gerald Fordiin vaan Air Force One -elokuvaan, jossa presidenttiä näytteli Harrison Ford. Harrison näyttelee Yhdysvaltain presidenttiä pian myös Marvel-universumissa, vahvistaa Marvel-pomo Kevin Feige.

Fordin hahmo on kenraali Thaddeus "Thunderbolt" Ross, joka tunnetaan parhaiten Hulkin kanssa riitelystä. Sam Elliott näytteli häntä Hulkissa (2003) ja William Hurt Marvelin elokuvauniversumissa The Incredible Hulkista (2008) lähtien. Hurt kuoli viime vuonna.

Ford nähdään elokuvissa Captain America: New World Order ja Thunderbolts kesällä 2024. Feige maalailee, että Ford "syleilee" rooliaan ja että presidentin ja Captain American välinen dynamiikka on "uskomatonta".

Spekulointi käy kuumana sitä koskien, tuleeko Rossista vihdoin Red Hulk. Thurderboltsissa nähtävä David Harbour ei vahvista asiaa, mutta hän veikkaa, että Ford olisi todella vihainen tehosteiden vaatimassa pallopuvussa, joten hän aikoo vaalia sitä muistoa aarteenaan, jos hän pääsee siitä osalliseksi.

Ford on todennut itse, että hän on tehnyt paljon asioita ja nyt hän haluaa tehdä joitakin asioita, joita hän ei ole tehnyt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tappara pelaa lauant... Vikings: Valhalla 2-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova