Tuorein sisältö

Simon Pegg ja Nick Frost kehittelevät eräänlaista Haamujengiä

19.01.2018 klo 20.45 | Luettu: 1817 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Stolen Picture on Simon Peggin ja Nick Frostin viime vuonna perustama tuotantotalo. Monessa mukana olevat veijarit keskittyvät oman firman tuotantoihin, kunhan he ovat selvinneet vanhoista velvoitteista.

Stolen Picturen ensimmäinen tv-sarja on Truth Seekers. Puolen tunnin jaksoista koostuva kauhukomediasarja kertoo kolmihenkisestä tiimistä, joka tutkii paranormaaleita ilmiöitä. Sankareiden bisnes alkaa pienenä, mutta tarina kehittyy maailmanlaajuiseksi. Jokainen jakso käsittelee yhtä tapausta: "epäiltyä kummittelua tai jotakin".

Myös firman ensimmäinen elokuva Slaughterhouse Rulez on kauhukomedia. Jo kuvattu filmi on satiiri Iso-Britannian nykymeiningistä, eli siitä, kuinka maa "on myymässä itsensä". Fossiilisten energiavarojen tavoittelu herättää maanalaisen demonin ja vaikutukset tunnetaan varakkaassa koulussa.

Pegg ja Frost ovat mukana näyttelijöinä Slaughterhouse Rulezissa ja tähän tietoon muissakin Stolen Picture -projekteissa. Miesten aiempia yhteisiä töitä ovat mm. tv-sarja Avaruuden tuntua ja elokuvat Shaun of the Dead, Hot Fuzz ja The World's End.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kehuttu ja haluttu I... Winona Ryderin kultt... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.01.2018 klo 21.02 8 tykkää tästä

Tulen katsomaan kaikki teokset, joissa nämä miekkoset esiintyvät yhdessä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova