Tuorein sisältö

Winona Ryderin kulttikomedia tv-sarjana: Heathers-traileri

19.01.2018 klo 21.45 | Luettu: 2302 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

80-luvun musta komedia Heathers kertoo kolmen Heather-nimisen tytön kanssa hengailevasta Veronicasta, joka saa tarpeekseen suosittujen Heatherien ylpeilystä ja vaihtaa seuraa. Paha poika nimeltä J.D. paljastuu murhanhimoiseksi psykopaatiksi, mutta Veronica ei lyö välejä poikki heti, sillä esimerkiksi se on tavallaan kaunista, miten yhteiskunta reagoi kahteen uhriin, jotka he lavastavat itsemurhan tehneiksi kaappihomoiksi.

Leffaan perustuva tv-sarja alkaa maaliskuussa. Ajat ovat muuttuneet: nykyään yksi Heather on paksu, toinen aasialainen ja kolmas mies, mutta hekin ovat suosittuja ja päät ovat täynnä pissiä. Jälleen Veronica ja J.D. pohtivat, mitä pitäisi tehdä.

Elokuva nauttii kulttimainetta muun muassa dialogista johtuen ("Fuck me gently with a chainsaw"; "I love my dead gay son!"). Pääosissa nähtiin Winona Ryder ja Christian Slater. Heatherien johtajaa näytellyt Shannen Doherty vierailee tv-sarjassa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Simon Pegg ja Nick F... Steven Spielberg sil... >

Keskustelut (1 viestiä)

Beequ

21.01.2018 klo 00.47

Jännä miten alkuperäisestä tarinassa tuotiin esiin kaksi eri ryhmää; rikkaat ja köyhät joka muutettiin valkoiset heterot vs vähemmistöön. Täysin ohi siitä mitä alkuperäisessä koitettiin esittää.

Kysymykseni; miksi??
On hyvä, että elokuvissa näytetään vähemmistöä enemmän ja laajemmin, mutta tässä valossa???Ei kiitos.
Itse en tule katsomaan kyseistä elokuvaa tästä syystä. Trailerikin oli liikaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova