Tuorein sisältö

Yllätys: Cloverfield 3 julkaistiin Netflixissä

05.02.2018 klo 13.02 | Luettu: 2848 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Cloverfield-sarja on temppuillut panttaamalla ensimmäisen leffan nimeä ja ilmoittamalla viime tingassa, että jatko-osa 10 Cloverfield Lane on tehty pitkän tauon jälkeen. Hauskin temppu tulee tässä: Super Bowlin mainoskatkolla ilmoitettiin, että nimeämätön kolmas osa on nyt The Cloverfield Paradox ja se on katsottavissa Netflixissä heti pelin jälkeen. Leffa löytyy nyt Suomenkin Netflixistä.

The Cloverfield Paradox ei putkahtanut täysin tyhjästä. Avaruusasemalle sijoittuvan tieteisjännärin työnimi oli God Particle, eikä sen alunperin ollut tarkoitus kuulua Cloverfield-sarjaan.

Myös myöhemmin tänä vuonna valmistuva Overlord saattaa olla Cloverfield-elokuva. Se sijoittuu toisen maailmansodan päiviin ja kertoo natsien yliluonnollisista kokeista.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mika Salo testaa jäl... Han Solo, Avengers 3... >

Keskustelut (2 viestiä)

vesamies

05.02.2018 klo 15.51

Katsoin leffan. Jos sinua ei haitannut Loopperin juonen kautta epäloogiset asiat niin tämä leffa on kuin tehty sinua varten.
lainaa
appeli

05.02.2018 klo 23.30

Hyvä pätkä oli, eikä haittaa jos et ole aiempia osia nähnyt!
Tosin ajatustyöskentelyn kautta paljastaa, mistä ensimmäisen osan hirviö on peräisin.

Btw, Overlord on jo vahvistettu Cloverfield 4 elokuvaksi, alustava julkkari 26.10.2018, vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova