Tuorein sisältö

Game of Thronesin tekijät luovat uuden Star Wars -saagan

07.02.2018 klo 00.46 | Luettu: 2272 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thrones -sarjan pääpirut David Benioff ja D.B. Weiss vaihtavat galaksia. Lucasfilm on palkannut heidät luomaan uuden Star Wars -elokuvasarjan, joka ei ole suoraa jatkoa Skywalker-elokuville. Projekti ei kytkeydy myöskään siihen itsenäiseen trilogiaan, jota kehittelee The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson.

Benioff ja Weiss kirjoittavat ja tuottavat. Kumpikin on kokeillut ohjaamista yhden Game of Thrones -jakson merkeissä, mutta on liian aikaista puhua siitä, kuka ohjaa heidän Star Warsinsa. Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy ylistää poikien rikasta tarinankerrontaa ja uskoo heidän työntävän Star Warsin rohkeasti uuteen suuntaan.

Disney-pomo Bob Iger sanailee, että Benioff ja Weiss keskittyvät ajankohtaan Star Wars -mytologiassa ja kehittävät tarinaa tältä pohjalta. Old Republic -faneilla on siis jälleen toivoa.

Benioff ja Weiss ryhtyvät töihin heti kun Game of Thronesin viimeinen kausi on valmis. Aiemman väittämän mukaan heidän seuraava projektinsa on HBO-sarja Confederate, jossa Yhdysvaltain sisällissota päättyi tasapeliin, eikä etelä lakkauttanut orjuutta. Idea on saanut hyvin ristiriitaista palautetta, mutta sarja ei välttämättä ole kuollut: sitä on kehitetty pitkään ja sillä on muitakin kirjoittajia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arnold Schwarzenegge... Muistutus Ruisrockin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova