Tuorein sisältö

Game of Thrones -pojat tunkevat joka paikkaan: H.P. Lovecraft -leffa ei ole Netflix-projekti

13.12.2019 klo 21.32 | Luettu: 1997 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

David Benioff ja D.B. Weiss nousivat maineeseen Game of Thronesin luojina. Heidän oli tarkoitus luoda HBO:lle myös uusi sarja nimeltä Confederate, joka on sittemmin hyllytetty heidän lähtönsä vuoksi. Heidän oli tarkoitus luoda Disneylle uusi Star Wars -elokuvatrilogia, mutta he jättivät senkin. He solmivat tänä vuonna jättisopimuksen Netflixin kanssa useista projekteista, joten heidän energiansa varmastikin menee niihin?

No jaa: pojat kehittelevät myös H.P. Lovecraft -aiheista elokuvaa Warner Bros. -studiolle. Nimeämätön elokuva pohjautuu Hans Rodionoffin Lovecraft-sarjakuvaan, joka esittää, ettei Lovecraft olekaan hirviöitä keksinyt kirjailija, vaan hirviöt ovat totta. 1920-luvulle sijoittuva elokuva käsittelee siis Cthulhu-mytologiaa, jossa suureen tuhoon kykenevät kammottavat jumalolennot uinuvat toistaiseksi.

Benioff ja Weiss eivät yhtäkkiä keksineet tätä, vaan elokuva oli suunnitteilla vuosia ja nyt se on päätetty tehdä. Lähdeuutinen kuvailee tätä heidän projektikseen, mutta sitä ei vahvisteta, tyytyvätkö he tuottajan asemaan. Useillakin tuottajilla on monta rautaa tulessa, mutta kun Benioff ja Weiss Star Warsin jättivät, he itse valittelivat olevansa turhan kiireisiä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt loppuivat mainos... Alice Cooperin kitar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova