Tuorein sisältö

V***t Batmanista: tämä mies on armoton tappajahovimestari Pennyworth

15.10.2018 klo 22.40 | Luettu: 1662 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Vitut Batmanista" on repliikki, jolla Robinin pian alkava tv-sarja Titans mainostaa itseään. Ilman Batmania aikoo pärjäillä myös sarja Pennyworth, joka nimensä mukaisesti kertoo Batmanin hovimestarista Alfred Pennyworthista. Sarjaa kehittelee Bruno Heller, jonka luoma Gotham päättyy seuraavan kauden jälkeen, koska sarja on menossa vaaralliseen suuntaan: nuoresta Bruce Waynesta on tulossa oikea Batman! Tv:ssä!

Pennyworth menee niin kauas menneisyyteen, ettei Batmanista ole mitään pelkoa. Parikymppinen Pennyworth on entinen Britannian erikoisyksikön sotilas, joka perustaa turvallisuusalan firman ja saa töitä nuorelta miljardööriltä Thomas Waynelta 60-luvun Lontoossa. Thomasista tulee Batmanin isä, mutta ei vielä aikoihin. (Ehkä hän ehtii saada oman sarjan ensin.)

Nuori Pennyworth on poikamaisen komea, pirteä, fiksu ja näennäisen viaton: hän ei näytä kylmäveriseltä ja laskelmoivalta tappajalta. Hänellä on yhä vaikeuksia sisäistää, miten hän on kehittynyt sitten harmittomien poikavuosien.

Pennyworth alkaa 10 jakson voimin. Pääosassa nähdään Jack Bannon, joka on esiintynyt mm. sarjoissa The Loch ja Nuori Morse ja elokuvassa The Imitation Game. Waynea näyttelee Ben Aldridge, jonka aiempia sarjoja ovat mm. Valtiatar ja Our Girl.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uuden Sherlockin luo... Game of Thrones -ruu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova