Tuorein sisältö

Melissa McCarthy vakavoituu mafiapomona

14.02.2018 klo 20.15 | Luettu: 1937 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Melissa McCarthy tähdittää elokuvaa The Kitchen. Samannimiseen sarjakuvaan perustuva mafialeffa sijoittuu 70-luvulle ja kertoo irlantilaisten mafiapomojen vaimoista, joiden vastuulle rikosimperiumi jää, kun miehet pidätetään.

Äkkinäinen ihme sovinisti (köh!) saattaa kuvitella, että McCarthyn nimen täytyy tarkoittaa komediaa, jossa miehisen mafian pyöritys jää "kyökkiosaston" vastuulle. Kyseessä on kuitenkin vakava elokuva, jonka nimi viittaa (ensisijaisesti) New Yorkin Hell's Kitcheniin. Mafiamammat ovat äijiäänkin häikäilemättömämpiä vauhtiin päästyään. Toista sellaista näyttelee Tiffany Haddish (Girls Trip) ja päähenkilöitä on kaikkiaan kolme.

Elokuvasta tulee Andrea Berloffin esikoisohjaus. Hän sai Oscar-ehdokkuuden Straight Outta Comptonin käsikirjoituksella ja hän on ollut mukana kirjoittamassa World Trade Centeriä ja Blood Fatheria.

Elokuva on irtiotto paitsi McCarthylle, myös New Line Cinemalle. Mafiaelokuvat eivät ole muotia isojen studioiden keskuudessa ja tämä on naisen ohjaama ja naisten tähdittämä sellainen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seinfeldin paluu on ... He "kirjoittivat its... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova