Tuorein sisältö

Joss Whedon hylkäsi Batgirlin: "öh, ei mulla tarinaa ollutkaan"

22.02.2018 klo 23.59 | Luettu: 1013 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC-universumiin sijoittuva Batgirl-elokuva on ohjaaja Joss Whedonin idea. Whedon tunnetaan muun muassa Buffy vampyyrintappajan luojana, joten internet tuomitsi Whedonin ja naissankarin loistavaksi yhdistelmäksi. Nyt Whedon on jättänyt elokuvan.

"Batgirl on niin jännittävä projekti, ja Warner Bros. ja DC ovat niin hyviä yhteistyökumppaneita, että minulta kesti kuukausia ymmärtää, ettei minulla oikeastaan ole tarinaa", kertoo Whedon. Hän myöntää epäonnistuneensa, tai ainakin hän kysyy: "Öh, onko olemassa seksikästä sanaa epäonnistumiselle?"

Whedon viimeisteli DC:n Justice Leaguen, kun Zack Snyder jätti sen henkilökohtaisista syistä. Leffa alitti odotukset lippuluukuilla ja Snyder-fanit ovat kritisoineet Whedonia äänekkäästi. Lähdeuutinen spekuloi, ettei Batgirl kuulosta yhtä houkuttelevalta aiheelta miesohjaajalle enää, kun naisen ohjaama Wonder Woman nousi ilmiöksi.

Studiolle Whedon kaiken järjen mukaan kelpaisi, sillä hän ohjasi menestyksekkäästi Marvelin ensimmäiset The Avengers -elokuvat.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Megan Foxin tuoreet ... Saara Aallon kolmas ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

36080

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova