Tuorein sisältö

Hulkin poika ja kumppanit tukevat DC:n "Captain Americaa" eli Stargirliä

14.12.2018 klo 10.21 | Luettu: 2613 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n Stargirl on 90-luvulla aloittanut supersankari, joka perustuu miespuoliseen The Star-Spangled Kidiin. Kid on vastaava hahmo kuin Marvelin Captain America: molemmat aloittivat natseja vastaan taistelun vuonna 1941 Yhdysvaltain lippuun pukeutuneina. Stargirl on sittemmin saanut kosmisia voimia, mihin palaamme lopuksi.

Stargirl on esiintynyt Smallvillessä ja Arrowversessä ja nyt hän saa oman tv-sarjan, joka sijoittuu eri jatkumoon ja debytoi DC Universe -palvelussa. Häntä näyttelee Brec Bassinger, joka on tuttu mm. School of Rock -tv-sarjasta.

Joel McHale (Paluu pulpettiin) näyttelee Starmania, Lou Ferrigno Jr. (S.W.A.T. -tv-sarja) näyttelee Hourmania ja Anjelika Washington (Young Sheldon), Yvette Monreal (The Fosters) ja Christopher James Baker (True Detective) ovat mukana tukevissa rooleissa.

Ferrigno Jr. on Hulkin näyttelijän Lou Ferrignon poika. Hourman on kemisti, jonka supervoimat toimivat vain tunnin päivässä, joten hän on vähän niin kuin Hulk, tavallaan (hmm, no jaa).

Starman ei ole Star-Spangled Kid, mutta hänkin aloitti 1941. Sarjakuvissa Stargirl sai lopulta hänen kosmisen sauvansa ja oppi lentämään ja manipuloimaan energiaa. Tv-sarjan juonikuvauksen mukaan Stargirl inspiroi nuoria sankareita kohtaamaan menneisyyden roistot ja hän tapaa ensimmäisen supersankariryhmän Justice Society of American. Sarjaa on kuvailtu Paluu tulevaisuuteen -trilogian henkiseksi.

Lähde: TV Line

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maailman kaunein sää... 13 Oscar-ehdokkuuden... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova