Tuorein sisältö

Diili jälleen Maikkarilla Hjallis Harkimon johdolla

05.03.2018 klo 14.43 | Luettu: 2036 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoDiili saadaan televisioon jälleen syksyllä. Tällä tuotantokaudella etsitään Hjallis Harkimon kansainvälisiä eSports-tapahtumia järjestävään yritykseen markkinointijohtajaa.

Kuka tekee elämänsä diilin? Harkimon kansainvälisiä eSports-tapahtumia järjestävään Starsquad-yhtiöön haasteita pelkäämätöntä, idearikasta ja energistä markkinointijohtajaa. Kymmenen jakson aikana ehdokkaat pääsevät näyttämään taitonsa mitä moninaisemmissa tehtävissä ja osallistuvat elämänsä vaativimpaan työhaastatteluun. Lopulta räjähdysmäisesti kasvavan uuden urheiluliiketoiminnan markkinointijohtajan paikkoja on tarjolla vain yksi.

Esports eli tietotekniikkaa hyödyntävä kilpapelaaminen on nopeasti kasvava kilpaurheilun ala, joka tulee vakiinnuttamaan asemansa perinteisten urheilulajien rinnalla. Lajia harkitaan mukaan myös vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin. Maailmanlaajuisesti eSportsia seuraa 335 miljoonaa fania.

"Tämän kauden voittaja pääsee työskentelemään todella nopeasti kasvavan bisneksen parissa, jossa on pelkästään voitettavaa. Esportsissa liikkuu maailmalla valtavat rahat ja niihin on nyt loistava hetki päästä käsiksi, koska bisnes on niin tuore Suomessa".

Edellisen kerran Diili nähtiin ruudussa vuonna 2013, jolloin kilpailijat olivat julkisuuden henkilöitä.

Täytä hakemus täällä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän pila: Marveli... Black Panther söi Je... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

eoifenvioh

05.03.2018 klo 18.03 2 tykkää tästä

Peliliike. Sauliksi Saulin paikalle

Huvittavaa, mutta eiköhän täälläkin saada julkkispresidentti kun Sillanpään Jari tai Cheek on siinä iässä että ovat suostuvaisia. Saulilta jää kuitenkin sellainen tyhjiö että moni varmaan näkee tilaisuuden
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova