Tuorein sisältö

DC:n avaruusjumalat saavat oman elokuvan

16.03.2018 klo 14.12 | Luettu: 2490 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ava DuVernay ohjaa supersankarielokuvan The New Gods, joka perustuu DC:n sarjakuviin. Neuvotteluja viimeistellään parhaillaan. DuVernay vihjasi diilistä jo viime vuonna mainitsemalla, että Big Barda on hänen suosikkisankarinsa "monista syistä".

Big Barda on yli kaksimetrinen nainen, joka on yksi uusista jumalista, eli voimakas avaruusolento. Uudet jumalat asuvat kahdella Ragnarökin erottamalla planeetalla, joista ankeampaa hallitsee Darkseid. Darkseid on elokuvassa Justice League esiintyneen Steppenwolfin pomo ja Marvelin Thanosin esikuva.

Justice League floppasi, eikä DC:n elokuvauniversumi jatku täysin vastaavissa merkeissä kuin Marvelin sellainen. Vaikka kaikki on mahdollista, The New Gods on tällä hetkellä itsenäinen projekti. Myös Jack Kirbyn luoman sarjakuvan oli alunperin tarkoitus olla sellainen.

DuVernay löi itsensä läpi draamalla Selma. Hänen tuorein työnsä on Hyppy ajassa (A Wrinkle in Time), jonka myötä hän on ensimmäinen afroamerikkalainen naisohjaaja, jolle on annettu 100 miljoonan dollarin budjetti.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Top Gearin ideat lop... Elonkerjuun tauko se... >

Keskustelut (2 viestiä)

JarruaSaatana

16.03.2018 klo 15.06 2 tykkää tästä

DC sekoilee kymmeneen eri suuntaan leffojensa kanssa.
lainaa
eoivfheoigh

16.03.2018 klo 16.44 2 tykkää tästä

Ei vaan voi jäädä jälkeen Marvelista, vaikka osuvat jokikiseen aitaan matkalla

Mahtoi olla kauhun päivä DC:n toimistolla silloin kun kuulivat että tulee Iron Man, ja Thor tulee sijoittumaan samaan maailmaan. Sillä hetkellä noustiin sohvalta ja alettiin juoksemaan sinne tänne. Marvelilla oli vähintään 3 vuoden etumatka suunnitelmissaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova