Tuorein sisältö

Teräsmiehen näyttelijä on vaihtumassa - päivitys: ehkä tummemmaksi

12.09.2018 klo 20.22 | Luettu: 7226 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päivitys:

Deadlinen lähteen mukaan studio on vähintäänkin harkinnut Teräsmiehen roolin antamista Michael B. Jordanille. Afroamerikkalainen Jordan on näytellyt myös Fantastic Four -elokuvan Liekkiä, joka on sarjakuvissa valkoihoinen, sekä Black Panther -elokuvan konnaa Killmongeria.

Alkuperäinen uutinen:

DC:n elokuvauniversumille on etsitty uutta suuntaa siitä lähtien, kun jokin suunta löytyi. Mullistukset ovat käynnissä parhaillaankin: tähän tietoon Henry Cavill ei jatka Teräsmiehenä.

Universumin aloitti Cavillin tähdittämä Man of Steel ja Cavill jatkoi roolissa Batman v Supermanissa ja Justice Leaguessa. Vielä hetki sitten hänen kanssaan neuvoteltiin Shazam-elokuvassa vierailusta, mutta neuvottelut kariutuivat aikatauluongelmiin ja lähteiden mukaan muutkin ovet ovat sulkeutumassa lopullisesti.

Justice League floppasi, joten studiolla ei ole kiire tehdä tiimileffoja, ja Man of Steel ja Batman v Superman jakoivat mielipiteet, joten Man of Steel 2 ei ole prioriteetti. Studio kehittelee Supergirlin omaa elokuvaa, jossa teini-ikäisen Supergirlin serkkupoika Teräsmies on vasta vauva.

Hollywoodin isot sivustot lisäävät, että Ben Affleck todennäköisesti ei jatka Batmanina. Hänen poistumisensa on ollut pitkä ja epäselvä prosessi. Alunperin hänen oli tarkoitus ohjata seuraava Batman itse, mutta se juna meni aikaa sitten.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: toise... Coenin veljesten Net... >

Keskustelut (10 viestiä)

Bubs

12.09.2018 klo 19.54 4 tykkää tästä

DC:n leffat on ihan viihdyttäviä, tykkäsin jopa Green Lanternista. Mutta tämä taustalla sekoilu on kyllä aika omaa luokkaansa.
lainaa
nvihaongdnk

12.09.2018 klo 20.38 5 tykkää tästä

ei juma mita sjw jengia tuolla on kun kaikki taytyy tehda niin hemmetin hipsteristi

marvel jyraa koska niilla suunnilleen noudatetaan ikonista sarjismateriaalia. ne poikkeukset kuten iron man 3 ovat ne flopt. jos koko sarja olisi pelkkaa iron man 3sta niin olis kuopattu jo ajat sitten

toisaalta ei dctakaan oo kuopattu. mutta ehka kyseessa on vaan klassinen enemman rahaa kun jarkee. dc ei halua istua rahojen paalla joten tekee mielummin vaikka roskaa
lainaa
jarfin

12.09.2018 klo 20.49

ben oli surkea.
cavill menee bondin saappaisiin ja on hyvä valinta...toivon.
nainen bondina?? ikinä en mee kattoo leffaan varma tv flikki
idris? liian vanha.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.09.2018 klo 21.07 6 tykkää tästä

Koska tulee valkoihoinen Black Panther?
lainaa
Boikotti

12.09.2018 klo 21.29 4 tykkää tästä

Jos joskus Bondia tai Teräsmiestä näyttelee tumma näyttelijä, jätän nuo elokuvat katsomatta.
lainaa
floppi

12.09.2018 klo 21.31 1 tykkää tästä

Musta teräsmies. Onko nyt aprillipäivä? Hahahaha.
lainaa
assaddsa

13.09.2018 klo 07.12 5 tykkää tästä

Martin Luther King ja Nelson Mandela elokuvaa valkoisella näyttelijällä odotellessa.
lainaa
eero-teero

14.09.2018 klo 08.11 1 tykkää tästä

Ei helvetti tota touhua, että pitää aina vetää "valkoinen Black Panther/Martin Luther King" - kortti, kun edes huhutaan valkoisen hahmon muuttamisesta mustaksi. Eivät ole millään tasolla verrattavissa.

Melkein kaikilla mustilla hahmoilla se rotu on tärkeä elementti tarinaa. Esimerkiksi muusta maailmasta eristyneen afrikkalaisen valtion hallitsija tuskin on valkoinen. 99% valkoisista hahmoista, taasen, luotiin valkoisiksi koska se on "normi" eikä näitten muuksi muuttaminen vaikuta mihinkään.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.09.2018 klo 15.41

Mustaa Mannerheimia odotellessa, eikun...
lainaa
eero-teero

14.09.2018 klo 18.33

LateHuominen kirjoitti:
Mustaa Mannerheimia odotellessa, eikun...


Ja jos senkin leffan ihmiset olis katsonut niin tietäisivät, että mustalla Mannerheimillä oli konteksti. Leffan kehyskertomus on, että köyhille afrikkalaisille lapsille, jotka eivät voi mitenkään tietää miltä Mannerheim oikeasti näytti, kerrotaan tarina Mannerheimmistä ja nämä luonnollisesti kuvittelevat tämän mustaksi.

En väitä, että leffa olisi erityisen hyvä, mutta historiallisen henkilön ihon väriä ei muutettu "ihan muuten vain."
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova