Tuorein sisältö

Spielberg: seuraava Indiana Jones voi olla nainen

06.04.2018 klo 12.58 | Luettu: 2822 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Peleistä kertovan Ready Player Onen viimeksi ohjannut Steven Spielberg ei ilmeisesti ole kuullut Lara Croftista. Spielberg visioi, että seuraava Indiana Jones voisi olla nainen. Hän tietää, että fanit vihastuisivat, mutta hän uskoo, että hahmon on aika "vaihtaa muotoa". Spielbergin mukaan Jonesin sukunimi pitäisi vaihtaa muotoon Joan, joten suunnitelma ei vaikuta lukkoon lyödyltä.

Spielberg tukee Time's Up -liikettä ja hän on huolehtinut tasa-arvosta jo ennen viimeisintä kohinaa. Ready Player Onen ja Spielbergin sitä edeltäneen ohjauksen The Postin mies- ja naispääosanesittäjät saivat samaa palkkaa.

Viidennen Indiana Jonesin kuvaukset alkavat vuoden kuluttua ja ensi-ilta on kesällä 2020. Harrison Ford näyttelee Jonesia viimeistä kertaa, Spielberg uskoo.

Spielbergin naispuheet vaikuttavat kumoavan sen huhun, jonka mukaan uusi leffa sisältää takaumia, jotka esittelevät uuden nuoren Indiana Jonesin. Seuraava Die Hard toimii siten.

Lähde: The Sun

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirock lisäsi ... Tekoälyn hyökkäystä ... >

Keskustelut (1 viestiä)

wnivownhgo

06.04.2018 klo 18.08

Mitään väliä kunhan nimi on eri. Varmaan jotain transryhmiä kosiskellaan sillä että kaikki pidetään samana mutta hahmon sukupuoli vaihtuu. Millään tarinankerronnallisella tai uutuudenhakemisella sitä ei voi selittää
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova