Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonin seuraava viidakkoseikkailu löysi roistot

25.04.2018 klo 00.05 | Luettu: 2223 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jumanji: Welcome to the Jungle saa jatko-osan joulukuussa 2019 ja Dwayne Johnson on yhä mukana. Leffojen välissä Johnson ehtii seikkailla elokuvassa Jungle Cruise, tai ainakin se on kuvausvuorossa seuraavaksi.

Jungle Cruise perustuu Disneyn huvipuistoajeluun Pirates of the Caribbean -sarjan tavoin ja Disney haaveilee Pirates-tason hitistä. Piratesien tuotannossa on toisinaan kestänyt niin kauan, että jos Jungle Cruise ottaa mallia, seuraava Jumanji saattaa valmistua ensin.

Joka tapauksessa: Jungle Cruisen roistoja näyttelevät Jesse Plemons ja Edgar Ramírez. Plemons on tuttu mm. sarjoista Breaking Bad ja Fargo. Ramírez on näytellyt mm. minisarjoissa Carlos, shakaali ja American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace.

Naispäähenkilöksi kiinnitettiin jo aiemmin Emily Blunt, joka on tehnyt Disneyn kanssa elokuvat Into the Woods ja Maija Poppasen paluu (jälkimmäisen ensi-ilta on jouluna). Johnson ja Blunt näyttelevät seikkailijoita, jotka nahistelevat vanhan Hollywoodin hengessä seilatessaan pitkin vaarallista jokea.

Mm. Bad Education -sarjasta tuttu koomikko Jack Whitehall näyttelee Bluntin hahmon veljeä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nico Rosberg kaahaa ... Selviytyjät Suomen u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova