Tuorein sisältö

Margot Robbie on Tarantino-fani ja virallisesti mukana

09.05.2018 klo 21.45 | Luettu: 2383 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Margot Robbie on virallisesti liittynyt Quentin Tarantinon elokuvaan Once Upon a Time in Hollywood. Hän tulkitsee näyttelijä Sharon Tatea, joka oli raskaana ja naimisissa ohjaaja Roman Polanskin kanssa vuonna 1969, jolloin Charles Mansonin kultti murtautui hänen kotiinsa ja surmasi hänet.

Robbie kertoo, että hän on ollut Tarantinon fani niin kauan kuin hän muistaa ja että Tarantino ehdottomasti on yksi ohjaajista, joiden kanssa hän haluaa työskennellä. Hän odottaa innolla jo tilaisuutta nähdä, minkälainen tunnelma kuvauksissa on ja kuinka Tarantino suoriutuu kaikista rutiineista.

Robbien mukaan Taten rooli on pieni, eikä hänellä ole mitään sivurooleja vastaan: elokuvan vetäminen voi olla pelottavaa. Hän tuntee vastuuta näytellessään niin todellisia kuin fiktiivisiäkin ihmisiä, joiden tunnemaailma täytyy ymmärtää.

Leonardo DiCaprio näyttelee Taten naapurissa asuvaa fiktiivistä näyttelijää, joka on nähnyt parhaat päivänsä. Brad Pitt näyttelee samassa jamassa olevaa stunttimiestä. Nämä roolit ovat tiettävästi suurimpia.

Ensi-ilta on 9. elokuuta 2019.

Lähde: Indiewire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elokuvahistorian sur... Katsojat saavat, mit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova