Tuorein sisältö

Kenraali Leonardo DiCaprio tahtoo voittaa sisällissodan Spielbergin kanssa

18.05.2018 klo 23.30 | Luettu: 2203 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielberg ja Leonardo DiCaprio neuvottelevat elokuvasta, joka kertoo Ulysses S. Grantista. Grant komensi pohjoisvaltioiden joukkoja menestyksekkäästi Yhdysvaltain sisällissodassa ja nousi maan ensimmäiseksi neljän tähden kenraaliksi ja myöhemmin 18. presidentiksi. Presidenttinä hän paransi suhteita Iso-Britannian kanssa, mutta toisaalta hänellä oli vaikeuksia pitää kotimaan korruptio kurissa.

Lionsgate ja DiCaprion tuotantotalo Appian Way ovat hankkineet oikeudet kirjaan Grant, joka on Ron Chernowin kirjoittama tuore elämäkerta. Spielberg on kiinnostunut ohjaamaan DiCapriota, jonka kanssa hän teki elokuvan Ota kiinni jos saat.

Aikatauluissa riittää selvitettävää. Spielberg ohjaa usein kaksi elokuvaa peräkkäin ja seuraavat ovat Indiana Jones 5 ja West Side Storyn uusi versio. DiCaprio tähdittää seuraavaksi Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywoodia ja kehittelee mm. kaimastaan Leonardo Da Vincistä kertovaa elokuvaa. Sisäpiirilähteiden mukaan Grant-spektaakkeli on tärkeysjärjestyksessä korkealla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leijonien puolivälie... Maailman seksikkäimp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova