Tuorein sisältö

Vin Dieselin raju supersankari löysi luojansa ja naisen

25.05.2018 klo 18.45 | Luettu: 2261 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin elokuvauniversumin haastaa pian Valiant Comics -sarjakuviin perustuva jatkumo, jonka ikäraja on korkeampi. Ensimmäinen leffa on Vin Dieselin tähdittämä Bloodshot, joka kertoo nanoteknologialla terästetystä entisestä sotilaasta, joka on voimakas, nopea parantumaan ja kykeneväinen telakoitumaan laitteisiin ja muuttamaan muotoaan.

Elokuvassa nähdään myös Michael Sheen (Masters of Sex), Eiza González (Baby Driver) ja Sam Heughan (Outlander: matkantekijä). Sheen näyttelee Bloodshotin luoneen teknologian isää. Gonzálezin hahmoa on kuvailtu romanssin osapuoleksi, vaikka hän on 22 vuotta Dieseliä nuorempi. Muu jää nähtäväksi.

Jos Valiant-universumi menestyy, vain taivas on rajana: firmalla on satoja hahmoja. Ensimmäinen vaihe on se, että Bloodshot ja sankaritiimi Harbinger saavat oman elokuvan ja jatko-osan ja kaikki yhdistyy viidennessä elokuvassa.

Viime kuussa alkanut vauhdikas nettisarja Ninjak vs. the Valiant Universe pyrkii laajentamaan kohderyhmää. Ensimmäinen jakso löytyy täältä. Mukana on eri näyttelijän versio Bloodshotista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aussipunkkari Hard-O... Makwan Amirkhani ott... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova