Tuorein sisältö

Juokse, tai Lontoo ajaa ylitsesi: uutta kuvaa Peter Jacksonin Mortal Engines -sci-fistä

06.06.2018 klo 00.15 | Luettu: 1632 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuhansia vuosia yhteiskunnan tuhoutumisen jälkeen ihmiskunta on kehittänyt äärimmäisen epäkäytännölliseltä ja yhtä jännittävältä kuulostavan tavan elää. Jättiläismäiset kaupungit on nostettu pyörille ja ne metsästävät pienempiä kaupunkeja resurssien vuoksi. Lontoon slummeissa asuva nuorimies Tom ei ole koskaan astunut kaupungin ulkopuolelle, mutta hän päätyy kamppailemaan hengestään etsintäkuulutetun naisen kanssa ja yhdessä he muuttavat tulevaisuuden.

Mortal Engines perustuu Philip Reeven romaaniin. Tuottajina ja kirjoittajina toimii Taru sormusten herrasta -trio, eli Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens. Ohjauksesta vastaa tehostemies Christian Rivers, joka on työskennellyt Jacksonin kanssa Braindeadin päivistä lähtien.

Ensi-ilta on joulukuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkiräppärin alb... Janni Hussi kertoo b... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

06.06.2018 klo 00.42 2 tykkää tästä

Kirjasarja oli lapsuuden ylivoimainen suosikkini. Todella huikeaa kamaa, joka jätti Potteritkin varjoonsa. Jos Jackson onnistuu vangitsemaan kirjojen magiasta edes osan, tästä tulee varma menestys.

Fanilasit päähän: Ilmapoukamaa on muutettu ja Hesterin arpi siloiteltu lapsiystävälliseksi, mutta ei yhtään hullumman näköinen sovitus muuten. Traileri tosin spoilasi aika paljon, mutta Shrike sentään jätettiin hämärän peittoon.
Muokannut: Refloni 06.06.2018 klo 00.53 lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova