Tuorein sisältö

Jokeri saa kaksi täysin erilaista omaa elokuvaa

06.06.2018 klo 15.47 | Luettu: 5624 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jared Leton näyttelemälle Jokerille kehitellään omaa elokuvaa. Leto on kiinnitetty tähdeksi ja tuottajaksi ja kirjoittajaa etsitään.

Olisi ihme, jos nämä kaikki toteutuisivat käytännössä: puhetta on ollut Jokerin ja Harleyn Quinnin kimppaleffasta, heidän paluustaan Suicide Squadin suoraan jatko-osaan ja erilaisista Harleyn ja muiden naishahmojen liittoutumisista. Harleyn näyttelijän Margot Robbien IMDb-sivulla on 4 tulevaa Harley-leffaa.

Onko mahdollista, että Jokerin leffa on sama asia kuin Jokerin ja Harleyn leffa? Tähän tietoon ei. Jokerin ja Harleyn leffaa ovat kehitelleet jo jonkin aikaa Glenn Ficarra ja John Requa (Hölmö hullu rakkaus, I Love You Phillip Morris).

Mikä on erikoisempaa: se, että lyttyyn haukuttu Suicide Squad on saamassa enemmän jatko-osia kuin mikään hitti koskaan vastaavassa vaiheessa, vai se, että myös erilainen Jokeri on saamassa oman elokuvan? Martin Scorsesen tuottama ja Joaquin Phoenixin tähdittämä katu-uskottava Jokeri-trilleri on yhä kehitteillä. Se ei kytkeydy muihin elokuviin.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tukholman Timanttili... Apocalyptican Tavast... >

Keskustelut (1 viestiä)

pvhnaifn

06.06.2018 klo 16.51 2 tykkää tästä

paskakin jokeri on jokeri

mutta joo ei sonyn sinister six ideat voineet tata huonompia olla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova