Tuorein sisältö

George R.R. Martin heittää pari sanaa uudesta Game of Thrones -sarjasta

12.06.2018 klo 14.49 | Luettu: 2574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO antoi vihreää valoa uuden Game of Thrones -sarjan pilottijaksolle. On turvallista olettaa, että koko kausi on tulossa, koska HBO puhuu asiasta virallisesti. Alkuperäisen sarjan pilottijakso ei täysin toiminut, joten siihen tehtiin suuria muutoksia (kuten näyttelijävaihdoksia) ennen ensi-iltaa.

X-Men- ja Kingsman-leffojen parissa ahertanut Jane Goldman on vastuussa uutuudesta. George R.R. Martin kehuu häntä lahjakkaaksi ja jännittäväksi yhteistyökumppaniksi, joka ansaitsee kaiken kiitoksen, vaikka Martin on auttanut häntä ja muita, jotka kehittelevät Game of Thrones -sarjoja.

Martinin mukaan sarja sijoittuu kymmenen tuhannen vuoden päähän menneisyyteen. Tämä on jo sellainen väli, etteivät hahmot maailman sisällä mene takuuseen tarkkuudesta: 10 000 vuotta on suullista historiaa, mutta myöhempien aikojen oppineet arvioivat ajan olevan puolet lyhyempi.

HBO vihjasi jo, että totuus valkoisten kävelijöiden synnystä paljastuu. Martin tahtoo, että sarjan nimi on The Long Night, koska nimi kertoo kaiken olennaisen. Hän kuitenkin uskoo, että sanat Game of Thrones heitetään mukaan.

"Pitkä yö" on sukupolven kestänyt pimeyden aika, jolloin kuninkaat jäätyivät linnoihinsa ja valkoiset kävelijät iskivät ensimmäistä kertaa.

Esiosasarjoja oli kehitteillä neljä ja sitten viisi. Yksi etenee nyt. Martinin käsityksen mukaan toinen on hyllytetty, kolme muuta ovat yhä työn alla ja toinenkin pilottijakso kuvataan lähivuosina.

Ja kyllä, Martin työstää kirjaa The Winds of Winter. Jos hän olisi luopunut siitä, hän kirjoittaisi näitä tv-sarjoja.

Lähde: georgerrmartin.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 8 jalkaa, 2 hammasta... Vaihtoehtoinen ja tu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mei

13.06.2018 klo 20.17

Viimeinen kausi oli suuri pettymys verrattuna sarjan alkuun. Missä on raakuus ja kuolemat. Älkää tehkö liian nykypäivästä elokuvaa, jossa kaikki päätähdet selviytyt ihmeen kaupalla tai kuihduttako mistä sarja alkoi. Valkoisten tulee hyökätä kovaa ja vaikuttaa suuresti. Myös kun lohikäärme vaihtoi puolta, niin senhän pitäisi olla todella hurja peto.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova