Tuorein sisältö

Uusi Game of Thrones -esiosa The Hedge Knight löysi pääosapojat

05.04.2024 klo 23.30 | Luettu: 606 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Game of Thrones -tv-sarja alkoi huhtikuussa 2011. Kirjailija George R.R. Martin laajensi tarinaansa A Dance with Dragons -romaanilla saman vuoden heinäkuussa. Tv-sarja päättyi 2019. Martin ei ole vieläkään saanut valmiiksi seuraavaa romaania The Winds of Winteriä, jonka on tarkoitus johtaa romaaniin A Dream of Spring, mutta oheismateriaalia ei ole louhittu loppuun vielä.

Pienoisromaanit The Hedge Knight, The Sworn Sword ja The Mystery Knight kertovat pääsaagaa hitusen kepeämmän tarinan ser Duncan Pitkästä ja hänen aseenkantajastaan "Eggistä", joka on Targaryen-suvun jäsen. Game of Thronesin tapahtumiin on aikaa vajaat sata vuotta.

Ensi vuoden syksyllä alkava tv-sarja A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight perustuu pienoisromaaneihin. Tuoreen tiedon mukaan Peter Claffey näyttelee Duncan Pitkää ja Dexter Sol Ansell "Eggiä" eli Aegon V Targaryenia.

26-vuotias Claffey on esiintynyt mm. sarjoissa Wreck ja Disposable (kuva oikealla). 9-vuotias Ansell on esiintynyt mm. Emmerdalessa (kuva vasemmalla) ja elokuvassa Nälkäpeli: balladi laululinnuista ja käärmeistä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Voice of Finland... Kohun keskellä oleva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova