Tuorein sisältö

John Goodman jatkaa rasistisen möläytyksen kaataman komediasarjan uudessa versiossa

25.06.2018 klo 19.30 | Luettu: 2884 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Roseanne Barr teki Twitterissä vertauksen, jonka mukaan Iranissa syntynyt tummaihoinen amerikkalaispoliitikko on muslimiveljeskunnan ja Apinoiden planeetan vauva. Barr on kovasti katunut ja inttänyt, ettei hän tarkoittanut sitä, mitä useimmat uskovat. Hänen suosittu komediasarjansa Roseanne lopetettiin pikaisesti.

ABC-kanava on näyttänyt vihreää valoa korvaavalle sarjalle. Sen työnimi on The Conners fiktiivisen Roseannen sukunimen mukaan. Barr on allekirjoittanut tarvittavat paperit suojellakseen kollegoiden työpaikkoja. Hänellä on yhä oikeus fiktiiviseen Roseanneen ja sarjan muihin uusiin versioihin, jos sellaisia päätetään tehdä Conners-sarjan jälkeen. Hän ei hyödy taloudellisesti Conners-sarjasta.

Alkajaisiksi tehdään 10 jaksoa ja sarja alkaa jo syksyllä. Tiimi on Barria lukuunottamatta sama. John Goodman jatkaa fiktiivisen Roseannen aviopuolisona, eli ilmeisesti eronneena tai leskeksi jääneenä miehenä: Connersien elämän mullistaa "äkillinen käänne". Sarja jatkaa työväenluokan ilojen ja surujen tutkimista.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jurassic World menet... Noloa, Englannin fut... >

Keskustelut (1 viestiä)

djdhdkfhdg

25.06.2018 klo 22.31 1 tykkää tästä

hyva johnin takia tata on aina katottu
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova