Tuorein sisältö

Suosikkipsykiatri Frasier suunnittelee paluuta

26.07.2018 klo 14.55 | Luettu: 2754 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Komediasarjojen lämmittelyt ovat muotia. Kelsey Grammer ja CBS-kanava pohtivat parhaillaan, miten mielekästä olisi tuoda takaisin Frasier. Grammer on kiinnostunut asiasta tähtenä ja tuottajana ja hän tapailee kirjoittajia.

Tämänhetkisen ajatuksen mukaan kaikki tutut naamat eivät palaa (ainakaan vakituisiin rooleihin), vaan sarja on eräänlainen uusi versio. Grammer jatkaa roolissaan, mutta psykiatri Frasier Cranella on uudet kuviot: todennäköisesti uudessa kaupungissa.

Frasier aloitti sarjassa Terveydeksi (Cheers), joka sijoittuu Bostoniin, ja palasi kotikaupunkiinsa Seattleen oman sarjansa alussa, joten kolmas kaupunki olisi perinteikäs ratkaisu.

Jokainen kierrätys ei välttämättä onnistu. Frendien sisarsarja Hulluna sinuun (Mad About You) on yhä tekemässä paluuta, mutta sarjan tähti Paul Reiser ilmaisi äskettäin uskon olevan vähissä studiopomojen hidastelun vuoksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: Stall... Komedian Yksin koton... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

26.07.2018 klo 19.27

Tuo kuulostaisi ihan hyvältä idealta, harmi kun tuo yks ukkeli on kuollut, vaikea siis kaikkien on palata edes väliaikaisesti.
lainaa
feiovehnoi

26.07.2018 klo 20.33

kumma kun heti ukkelin kuoleman jalkeen alettiin tammosta huhuumaan

saadaanko frenditkin sitten ruutuun kun se yks heittaa veivin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova