Tuorein sisältö

Se supersankari unissani liihottaa, se lähes sadan kilon keijukainen...

30.06.2018 klo 23.30 | Luettu: 2517 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Valiant Comics tulee rytinällä isolle kankaalle: Vin Dieselin tähdittämä Bloodshot aloittaa elokuvauniversumin, joka koostuu aluksi Bloodshot-kyborgin ja Harbinger-supersankariryhmän seikkailuista. Tähän tietoon Valiant-universumi tarjoaa verisempää menoa kuin Marvel ja DC, mutta mitä muuta?

Kehitteillä on myös Faithin oma elokuva. Faith Herbert on innokas nörtti, jonka piilevät kyvyt voimakas telepaatti avaa. Faith kykenee aluksi lentämään ja lennättämään muita ja myöhemmin hän hyödyntää telekineettistä kenttäänsä monipuolisilla tavoilla. Tyttö on pirteä ja pulska, joten hän potentiaalisesti toimii vastapainona synkille muskelimiehille elokuvissakin. Otsikkomme apinoi laulun Sopivasti lihava sanoja.

Elokuvan kirjoittaa Maria Melnik, joka on työstänyt sarjoja Black Sails ja American Gods. Faith on Harbinger, joten lienee todennäköistä, että hänet esitellään jo tiimileffassa.

Valiant-elokuvat tuottaa Sony, joka samaan aikaan koettaa käynnistää "Spider-Manista vapaan Spider-Man-universumin". Sen aloittaa Venom tänä syksynä. Bloodshot valmistuu ensi vuonna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Provinssi saavutti h... Monessa mukana oleva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova