Tuorein sisältö

Special-spesiaali 2/6: Netflix-komedia antaa naisten tulla kunnon homostelun tielle

12.06.2019 klo 23.45 | Luettu: 2116 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5-8:
Vagina Momologues, Straight Potential, Blind Deaf Date ja Gay Gardens


Lyhyt ja tehokas kausi ehtii päättyä vähemmän spesiaalisti kuin se alkoi. On ikävä sanoa, että naisnäkökulma hiertää, mutta kun jätkä on CP-vammainen sössöttävä homo, hän ansaitsisi pysyä valokeilassa.

On kiinnostavaa, kun hän tavoittelee tulkintaansa normaaliudesta. Seksiä kerran kokeiltuaan hän on pelimies, jolle kuuro söpökki on liian vammainen. Toinen herkkupeppu kelpaisi, mutta heppu on suhteessa. Tässä on paljon eiliselle neitsyelle.

Pidän hänen äitinsä kohtauksia liikuttavasti näyteltyinä, mutta kyse on kokonaisuudesta. Kun hoitsuparka huolehtii vapaa-ajalla pojastaan ja omasta äidistään, hän ansaitsee huomiota naapurin sedältä ja jopa oman jakson - mutta kernaammin sarjassa, joka ei kestä 8 x 15 minuuttia. Nainen kokee, että hänen on valittava poika, mutta hän vaihtaa mieltä ja setä loukkaantuu poukkoilusta, joten nainen loukkaantuu pojalle ja syytäkin on, sillä CP-homous ei välttämättä ole syy käyttää äitiä päivystävänä putkimiehenä.

Myhäilin viimeksi, ettei tämä ole sarja erilaisuudesta, vaan normaaliudesta, mutta janoan vähän erikoisempaa normaaliutta kuin yleispätevää tiivistelmää ylihuolehtivasta ihmistyypistä. Erään suosikkipelini Mortal Kombatin vanha mestari ja striimi-isäntä Steve nosti kulmiani intoillessaan aina naisninjoista. Hän ilmoitti juuri olevansa Stephanie. Erikoisia normaaleita tarinoita on kaikkialla.

CP-homon suuri valhe työkavereille on se, että hän linkuttaa onnettomuudesta johtuen. Ei ole tervettä loukkaantua, kun tällainen velikulta puhuu vähän omiaan, mutta konflikteista sentään edetään nopeasti sovitteluun.

Sarjan luojan ja pääosanesittäjän Ryan O'Connellin pitäisi olla Marvelin Doctor Strange.


Kauden keskiarvo:


< Osa 1/6 --- Osa 3/6 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican fanien 'a... Clint Eastwoodin pom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova