Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Anna Nicole Smithin alaston ase on vihonviimeinen solvaus

21.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 6158 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Mies ja alaston ase 33 1/3: Viimeinen solvaus

Vain Nelosella.

Kun komisario Frank Drebin soluttautuu terroristijengiin, hän ei voi olla huomaamatta pommimiehen povekasta "tyttöystävää" Tanyaa. Tanyalla on pöksyissä banaani, mutta roolin on varastanut LGBTIQMLP-yhteisöltä etuoikeutettu heteronormatiivinen cisgender-juntti Anna Nicole Smith, vaikka hän on nainen, jolla on torttu. Jos munaa heiluttaisi oikea transu, ensimmäinen vaikutus olisi se, että tekijöiden pitäisi ajatella hahmoa oikeana ihmisenä, eikä Drebinin yrjöreaktio välttämättä tuntuisikaan vitsiltä.

Smith nousi maineeseen, koska 180-senttinen bimbo näyttää siltä, miltä hän näyttää, vaikka hän on nainen. Elokuva tekee sinänsä oikeaoppisesti huomion, että mitä enemmän kasvoilla on meikkiä, mitä suurempi on tukka, mitä kanamaisempi on ääni ja mitä liioitellummat ovat tissit, sitä todennäköisemmin daami on mies. Ylitseampuvuus on yhä tapa peitellä totuutta, vaikka tästä on jauhettu. Smithille kuolaavat ja/tai homoja sortavat miehet ovat homoja, kuten mm. persuja vastustavat vihreät ovat natseja itsekin.

Heteromiehen unelmablondi on Tilda Swinton: yhtä älykäs ja lahjakas kuin jalopiirteinen haltija, joka ei tuhoa jokaista maljakkoa kääntyessään posliinikaupassa. Homoin lintu on riikinkukko: useimpien yksilöiden peitellessä homouttaan epätoivoisesti, evoluutio on tehnyt koristeellisesta perseestä - joo, olen heteroriikinkukko ja oikeasti tykkään sellaisista, mölö mölö - niin leveän, että se rampauttaa kaiken toiminnan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Buffy, vampyyrintapp... Kelpaisiko kuusi elo... >

Keskustelut (3 viestiä)

Topsu3

21.07.2018 klo 16.36 2 tykkää tästä

Kuinka monta kertaa toi leffa on tullut telkkarista? Varmaankin monia kertoja siitä lähtien, kun on tehty 80-90 luvulla niin silloin ei ajateltu juurikin tuollain.
lainaa
feoivnoig

21.07.2018 klo 20.22 5 tykkää tästä

ootellessa josko tamakin menee nayttokieltoon muutaman vuoden sisalla kun onhan tassa leffassa niin monta syyta loukkaantua
lainaa
LeslieNielsen1

22.07.2018 klo 23.41 1 tykkää tästä

Topsu3 kirjoitti:
Kuinka monta kertaa toi leffa on tullut telkkarista? Varmaankin monia kertoja siitä lähtien, kun on tehty 80-90 luvulla niin silloin ei ajateltu juurikin tuollain.


Viimeinen osa on valmistunut vuonna -94.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova