Tuorein sisältö

Scorsesen tyylinen Jokeri-leffa värvää Robert De Niron

24.07.2018 klo 17.00 | Luettu: 1667 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Joaquin Phoenix näyttelee Jokeria ensi vuonna hahmon omassa elokuvassa, joka ei kytkeydy aiempiin elokuviin. Väitetysti leffa tulee muistuttamaan Martin Scorsesen töitä kuten Taksikuskia ja Koomikkojen kuningasta. Tukea väitteelle antaa se, että kyseisten klassikoiden tähti Robert De Niro on liittymässä mukaan. De Niron on määrä näytellä talk-show-isäntää, jolla on jotakin tekemistä Jokerin synnyn kanssa.

Juonikuvausta ei ole julkistettu, mutta tämä on oppinut arvaus: Jokeri on ennen sekoamista stand-up-koomikko, joka epäonnistuu surkeasti De Niron show'ssa ja ajautuu rahapulassa pahoille teille. Huhujen mukaan elokuva myötäilee Alan Mooren klassista sarjakuvaa Tappavaa pilaa, kuten monet muutkin versiot.

Mukaan on liittymässä myös Deadpool 2 -tähti Zazie Beetz, jonka on määrä näytellä yksinhuoltajaäitiä, ja American Horror Story -kyky Frances Conroy, joka neuvottelee Jokerin äidin Pennyn roolista.

Scorsesen oli tarkoitus toimia tuottajana, mutta vastuun ovat perineet hänen yhteistyökumppaninsa. Ohjauksesta vastaa Kauhea kankkunen -trilogian Todd Phillips.


Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: lähes... Pet Shop Boys elokuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova