Tuorein sisältö

Adam Driver on uusi Robert De Niro Heat-trillerin esiosassa

05.04.2023 klo 20.05 | Luettu: 1195 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

90-luvun laatujännäri Heat - ajojahti keksi pistää Al Pacinon ja Robert De Niron vastakkaisille puolille. Ei heillä paljoa yhteistä aikaa ollut, mutta ravintolakohtauksen aikana moni fani samaistui Heinzin ketsuppipulloon, joka jöpötti heidän välissään.

Leffan ohjaaja ja kirjoittaja Michael Mann ilmoitti vuonna 2016, että tiedossa on romaani, joka toimii tarinan esiosana. Vaihtelevaa läppää on ollut tarjolla sittemmin. Kirja julkaistiin menestyksekkäästi hiljattain.

Tuoretta tietoa on se, että tulossa on uusi leffa. Neuvotteluja viimeistellään. Mann aikoo ohjata. Adam Driverin on määrä näytellä nuorempaa versiota De Niron tulkitsemasta pankkirosvosta. Driver nähdään pian pääosassa myös Mannin ohjaamassa Ferrari-elokuvassa, joka on jo filmattu.

Romaani kertoo tapahtumista ennen ja jälkeen alkuperäisen tapauksen. Uutislähteen mukaan Driver on jokseenkin varmasti mukana, mutta se on vähemmän selvää, palaako Pacino rooliinsa ja näytteleekö Ana de Armas Driverin (& De Niron) hahmon naisystävää.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkisarjasta toi... Voice Of Finlandin l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova