Tuorein sisältö

Nicole Kidman, Charlize Theron ja Margot Robbie ovat Fox News

04.08.2018 klo 14.30 | Luettu: 2204 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nicole Kidman, Charlize Theron ja Margot Robbie tähdittävät toistaiseksi nimeämätöntä elokuvaa, joka kertoo tuoreen tositarinan Fox News -kanavan kulisseista.

Kidman näyttelee Gretchen Carlsonia, joka on Miss America -kisojen puheenjohtaja ja voittaja vuodelta 1989. Hän juonsi omaa show'ta Foxilla vuosina 2013–16. Lähdettyään hän haastoi kanavan perustajan Roger Ailesin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä: kymmenet muut naiset tukivat väitteitä ja Ailes erosi johtotehtävistä. Carlson sai 20 miljoonan dollarin korvaukset.

Theron näyttelee toimittaja Megan Kellyä, joka työskenteli Foxille vuosina 2004-2017 ja kuului Ailesin syyttäjiin. Robbie näyttelee nimeämätöntä tuottajaa.

Fox News on "konservatiivinen" (sanan merkitys on vääristynyt melkoisesti) uutiskanava, joka tunnetaan nykyään presidentti Donald Trumpin mielistelijänä ja ainoana uutislähteenä, johon Trump luottaa. Kanavaa puolustetaan usein väittämällä, että kanavan uutislähetykset ja (mustan valkoiseksi selittävät) mielipideohjelmat ovat kaksi eri asiaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -täh... Somekuvaa crossfit-k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova