Tuorein sisältö

Netflixin suurmusikaalissa vilisee tähtiä Ariana Grandesta Meryl Streepiin ja Nicole Kidmaniin

25.06.2019 klo 20.00 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lavamusikaali The Prom suuntaa Netflixiin elokuvaversiona. Tähtikaarti on komea ja monella on lajityypistäkin kokemusta. Mukana ovat Meryl Streep (Maija Poppasen paluu, Mamma Mia), Nicole Kidman (Nine, Moulin Rouge), James Corden (Cats, Into the Woods), lavamusikaaleissa ennen pop-tähden uraa esiintynyt Ariana Grande, räppäristä näyttelijäksi kehittynyt Awkwafina, laulutaitoinen koomikko Keegan-Michael Key ja Tony-palkittu lavamusikaalitähti Andrew Rannells.

The Prom kertoo itsekeskeisistä ja murskakritiikkiä juuri saaneista musikaalitähdistä, jotka yrittävät pelastaa uransa asettumalla hyvän asian taakse. He löytävät somesta Emman, joka ei saa tuoda tyttöystäväänsä koulun tanssiaisiin. Tähtien säheltäessä omiaan, Emman on pelastettava suhteensa. Emman näyttelijää vasta etsitään. Grande näyttelee hänen mielitiettyään. Streep, Kidman ja Corden koheltavat "apujoukkoina".

Elokuvan ohjaa Ryan Murphy, joka on iso nimi Glee-musikaalisarjan ja mm. sarjojen American Horror Story ja Muodon vuoksi takana. Listatut näyttelijät ovat hänen ensimmäisiä valintojaan, mistä päätellen Emmaksi halutaan tuore kyky.

Kuvausten on määrä alkaa joulukuussa ja ensi-ilta on syksyllä 2020. Leffa käy teattereissa vähintäänkin Oscar-kelpoisuuden saadakseen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Top Gear -juontaja p... Metalcoresuosikki Ki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova