Tuorein sisältö

Terävämpää tirkisteltävää: Baywatch palaa paranneltuna & saattaa alkaa alusta

07.08.2018 klo 22.53 | Luettu: 1529 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

90-luvun katsotuimpiin tv-sarjoihin lukeutuva Baywatch palaa vanhojen ja mahdollisesti uusien jaksojen voimin. FremantleMedia on tuottanut teräväpiirtoversiot kaikista alkuperäisistä jaksoista ja kaupittelee niitä nyt kansainvälisillä markkinoilla. Vanhat versiot pyörivät yhä monissa maissa.

Kesän 2017 elokuva kohtasi kritiikkiä ja menestyi vain kohtalaisesti. FremantleMedian mukaan leffa uudisti kiinnostuksen brändiä kohtaan, mutta ristiriitaisen vastaanoton vuoksi uutta tv-sarjaa ei ryhdytty tekemään heti, vaikka asiasta on keskusteltu. Firma palasi alkuperäisten filminauhojen pariin alkuperäisten tuottajien valvoessa työtä. Jos terästetyt jaksot löytävät yleisönsä, FremantleMedialla on syy tehdä uusi sarja.

Terävyyden lisäksi merkittäviä uudistuksia on kaksi: musiikki ja kuvasuhde on modernisoitu. Tunnusbiisi on yhä sama, mutta 300 laulua on korvattu uudemmilla alkuperäisen säveltäjän avustaessa. Mitä tulee kapeampaan kuvasuhteeseen: oletko pessimisti vai optimisti? (Kuvat ovat V2.fi:n leikkaamaa propagandaa).


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harley Quinn & tytte... Jenni Vartiainen som... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

08.08.2018 klo 06.22 1 tykkää tästä

Vanhojen pätkien kuvasuhteen muokkaaminen ei ole koskaan hyvä idea.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova